Algemeen
Bezienswaardigheden
Weer en klimaat
Geschiedenis
Evenementen
Winkelen
Uitgaan
Kaart
Reisinformatie
Reisadvies
Documenten
Transport
Uitgaan

Het is geen geheim dat Izola bij jongere reizigers niet meteen bovenaan het lijstje staat. Hoewel er tijdens de zomermaanden vaak evenementen en festivals worden gehouden heeft de stad verder weinig voor de uitgaande jeugd te bieden. Het belangrijkste uitgaansleven speelt hem in Izola dan ook af in en rond de haven. Hier zijn verschillende restaurants terug te vinden alsook bars waar u 's avonds zowel binnen als buiten een lekkere aperitief kunt nuttigen. Voor mensen die echt op zoek zijn naar grote discotheken en het betere uitgaansleven heeft Izola dus alles bij elkaar gezien vrij weinig te bieden. Zij kiezener dan ook maar beter voor om een beroep te doen op één van de vele andere toeristische steden in Slovenië. Vooral de hoofdstad Ljubljana heeft op dit vlak heel wat meer te bieden.

 

Bent u echter niet op zoek naar heuse discotheken of de hipste bars met de luidste muziek, maar wenst u gewoon te genieten van een heerlijk diner met zicht op de haven of op de zee? In dat geval bent u in Izola wel aan het juiste adres. Izola heeft haar gasten op dit vlak heel wat te bieden. De haven heeft vakantiegangers heel wat mooie, leuke en gezellige restaurants te bieden die stuk voor stuk beschikken over een lekkere keuken. In de zomer kunt u er vaak voor kiezen om niet binnen, maar wel buiten plaats te nemen zodat u nog meer van de omgeving kunt genieten. Mocht het weer toch even omslaan (wat best mogelijk is in Izola), dan kunt u nog steeds snel uw hele hebben en houden naar binnen verhuizen.

Gastvriendelijkheid is één van de belangrijkste troeven van Izola en dat is eveneens terug te zien in de verschillende restaurants van de Sloveense havenstad.

 

© 2012 - 2013 Izola.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Adverteren